Over Vijzelaar Data Solutions

Vijzelaar.com Data Solutions is een consultancybedrijf gespecialiseerd in het uitvoeren van (Financial) Data Analytics en is een handelsnaam van Vijzelaar.com. Wij helpen bedrijven bij het opzetten en/of verder specialiseren van Financial Data Analytics binnen de organisatie.

Onze visie

Finance zal zich steeds meer proactief op gaan stellen en de rol van business partner omarmen, hierbij wordt vooruitgekeken in plaats van achteruit, wordt integraal gedacht en niet in silo’s, worden inzichten gecreëerd in plaats van statische rapporten en wordt geen statisch maar een continue lerend proces toegepast.Onze missie

We helpen de Finance organisatie om te overleven in een complexe zakelijke omgeving door de Finance organisatie te ondersteunen met (Financial) Data Analytics.

Dit doen we door historische financiële gegevens te combineren met operationele en commerciële gegevens en deze gegevens om te zetten in voorspellende inzichten die kunnen zorgen voor het vormen van strategieën en het optimaliseren van de dagelijkse besluitvorming.

Ontmoet het team

Pim Philippo

Managing Consultant Financial Data Analytics

Tom Huigsloot

Managing Consultant Financial Data Analytics

Wessel Schouten

Data Analyst

Sarah Borgdorff

Data Analyst

Jordi Kamer

Finance

Marco Beemsterboer

Sales

Robien Burgers

Recruiter

Kom ons team versterken!