Werken bij

Ben je nieuwsgierig naar data, Finance en technologie en gepassioneerd over wat je doet? Vijzelaar Data Solutions wil uitbreiden en is dan ook op zoek naar financiële talenten met technische vaardigheden op het vlak van data analyses, data visualisaties en programmeren.

Kom jij ons team versterken?

Droom jij van een baan als Financial Data Analytics consultant? Dit is je kans om je kennis in praktijk te brengen en nog meer te leren van andere Financial Data Analytics consultants. Als Financial Data Analytics consultant ga je aan projecten werken bij opdrachtgevers. Dit kunnen kleine projecten zijn in de vorm van pilots maar ook grote projecten. Afhankelijk van hoe ver de opdrachtgever is met de (Financial) Data Analytics zal je zelfstandig of in een (Financial) Data Analytics team komen te werken aan projecten.

Als Financial Data Analytics consultant houd je je bezig met onder andere de volgende twee onderwerpen:

Data Analytics

Data analyses (in bijvoorbeeld Python, SQL of R), het creëren van dashboards en/of het maken van andere data driven producten (bijvoorbeeld een API of webservice). Door je financiële achtergrond weet je processen te doorgronden en dit goed terug te laten komen in de analyses.

Finance Analytics Translator

Uitdagingen en kansen op het raakvlak van Finance en business vertalen naar Data Analytics use cases. Daarnaast prioriteer je zelfstandig of met een Product Owner de Data Analytics use cases naar belangrijkheid.

Droombaan?

Dit is jouw droombaan als je:

het leuk vindt om data analyses uit te voeren in Python, R of SQL.

graag voor verschillende opdrachtgevers werkt en je het leuk vindt om regelmatig nieuwe omgevingen te leren kennen en nieuwe mensen te ontmoeten.

een financiële achtergrond hebt (studie, cursussen, werk).

Dit is niet jouw droombaan als je:

het niet leuk vindt om nieuwe technieken en tools te leren.

niet graag onder druk werkt om dingen op de best mogelijke manier te doen met een beperkte tijd om zaken af te maken.

niet van coding of scripting houdt.

Wie zijn wij?

Vijzelaar.com Data Solutions is een consultancybedrijf gespecialiseerd in het uitvoeren van (Financial) Data Analytics en is een handelsnaam van Vijzelaar.com. Wij helpen bedrijven bij het opzetten en/of verder specialiseren van Financial Data Analytics binnen de organisatie.
Onze tools

We beperken ons niet tot één product of techniek. Hierdoor kan de beste oplossing voor elke organisatie worden gekozen. Enkele tools die we al een keer gebruikt hebben:

Python
SQL
Power BI
Spotfire
Flask
Dash
Matplotlib
Sklearn
Spark
C#
Kubernetes
Docker
Jupyter
SQL Server